Се прикажуваат сите 20 резултати

Со повеќе од една деценија искуство во меѓународната трговија (Европа, Африка, Блискиот Исток) и богата колекција на стилски и висококвалитетни артикли, DEPPOT е водечки производител на додатоци за бања и туш комплети под брендот DUXXA & MENA.
Нашите производи се произведуваат со користење на најквалитетни материјали од месинг, цинк, не’рѓосувачки челик и пластика. А некои од нашите најпопуларни завршетоци вклучуваат хром, антички месинг, бронза и мат црна боја.
DEPPOT, исто така, произведува широк спектар на додатоци за бањи за различни средини, вклучително, но не ограничувајќи се на хотели, опрема за лица со посебни потреби, корпи за отпадоци и ретровизори.
Нашите производи се одобрени според барањата на TSE (Турска институција за стандарди) за да ги исполнат критериумите на важечките директиви на ЕУ.
DEPPOT продолжува да напредува и да расте поради квалитетот на своите производи, покрај посветеноста на своите клиенти преку постојана комуникација, разбирање и поддршка.