Се прикажуваат сите 11 резултати

SPEK METALLOPLASTIKI ABEE е активен на полето на проектирање, производство и производство на компоненти, механизми и системи кои се однесуваат на санитарна опрема. Компанијата е основана во 1990 година од Н. Касорис со 20 годишно знаење и искуство во производство на калапи и управување со производствени машини и С. Периволарис и Е. Софијанос со соодветно искуство на пазарот на водовод и санитарна опрема. Со оваа соработка беа постигнати нивните цели, а тоа беа производите на SPEK да станат најконкурентни по цена и квалитет на домашниот пазар.

Компанијата има висока позиција на домашниот пазар и со перспектива извезува во различни земји како Египет, Романија, Кипар, Италија, Сирија, Малта, Јордан, Саудиска Арабија, Дубаи, Албанија, Бугарија и Скопје.
SPEK денес одржува и создава партнерства со грчки и европски компании со единствен критериум односот квалитет-цена на нивните производи. Нашата специјализација во областа на хидраулични заменски производи и додатоци кои се применуваат на санитарна опрема, има за цел да ги задоволи и задоволи потребите на нашите клиенти, обезбедувајќи сигурни алтернативи и во Грција и во странство.

Повеќе од 25 години, SPEK се води од својата страст за подобрување на секојдневниот живот преку создавање на иновативни производи. Од почетокот на нашето работење, нашата супериорност се заснова на нашата способност да разликуваме нови иновативни идеи и да ги имплементираме преку употреба на најнапредните технологии. Ние инвестираме во грчкото претприемништво, висок квалитет и одговорно стоиме кон потрошувачите нудејќи секојдневно производи со додадена вредност. Ги зајакнуваме грчките карактеристики, кои се нашиот единствен корпоративен отпечаток, во општеството и економијата. Ние во СПЕК ја прифаќаме иднината. Иднина која се карактеризира со иновации, екстровертност каде технологијата и дизајнот работат заедно за да понудат подобар квалитет на живот.