Се прикажуваат сите 13 резултати

Знаеме дека квалитетот е долго патување…

Се роди нов бренд со нашето 25-годишно искуство на долг пат кон квалитетот.

Овде сме со нашиот нов бренд Quarter Bath, кој го создадовме со нашето 25-годишно искуство како резултат на соработка со различни дизајнери и долги активности за истражување и развој, со сосема нови витрификувани керамички серии и кабинети за бањи кои додаваат квалитет, функционалност и естетика на бањи.

Quarter Bath го продолжува производството со годишен производствен капацитет од 1.200.000 парчиња со близу 500 вработени во своите производствени капацитети кои надминуваат 50.000 m2.

Нашиот бренд брзо напредува за да стане бренд што го претпочитаат потрошувачите со неговите производи развиени земајќи ги предвид задоволството и потребите на клиентите, без да се загрози неговото разбирање за квалитетот.