Се прикажуваат сите 5 резултати

Формиран во 1995 година, сосема новиот модерен производствен капацитет се наоѓаше во рамките на локацијата Gural Vit. Производството на санитарна опрема е мешавина од конвенционални средства и со користење на најнови системи за леење под висок притисок.

Производствениот капацитет сега е поголем од 1.200.000 главни парчиња годишно, што сочинува опсег од девет комплетни комплети од пет парчиња, како и многу поединечни артикли кои вклучуваат, симетрични и асиметрични базени, тави за чучњеви, базени под шалтер, чинии за писоари. , тави со ниско ниво, разновидни ѕидни базени и модерен асортиман на кружни, тркалезни и квадратни „чаши“.

Производите за санитарна опрема Gural имаат одобрение од ISO, NF (Франција), DIN сертификат (германски) и Standart & Mark (Австралија).