Прикажувам 1–24 од 53 резултати

ESVIT е една од водечките производители во секторот за санитарна опрема со 20-годишно искуство. Од своето основање во 1996 година до денес, Esvit ја одржува својата визија да биде креативна, иноватор и пријателска компанија. верувајте и потпирајте се за да се спротивставите на строгоста на секојдневната употреба.
Затоа, нашиот посветен тим игра клучна улога во нашиот континуиран успех и се стремиме кон нашиот бизнис. Со тенки рабови и остри дизајни, LAPINO CERAMICS внесува нов стил во бањите. Мијалниците без отвори за прелевање се многу похигиенски со нивните мазни површини.

ESVIT, која е првата компанија за производство на мијалници за мебел во Турција со годишен производствен капацитет од 1.400.000 единици, извезува во повеќе од 45 земји низ Европа и низ целиот свет. ESVIT кој секогаш ги прифаќа најдобрите, врвни квалитетни и иноваторски решенија нудејќи најреални и конкурентни цени како принцип, ќе ги задржи овие вредности кои веќе биле нејзина корпоративна култура и во иднина.