Се прикажуваат сите 18 резултати

Во денешно време е многу очигледно дека хигиената е примарен фактор на нашето здравје. Акрилната форма е лидер на пазарот на кади поради нејзината груба површина и молекуларната страница без пори. Исто така е многу отпорен на брановите и згора на тоа, ја задржува топлината во себе. Whirlpool може лесно да се прилагоди, а акрилниот лиен може да се зајакне со помош на вакуумски систем, затоа не само што е ергономски и естетски, туку и многу се претпочита и бара на пазарот.
Нашите производи имаат 10 годишен анјон за акрилните системи и 1 година за системите за вир. Иако клиентите веруваат дека Вителот е луксуз, од друга страна, терапевтите веруваат дека е многу важно да се живее релаксиран живот избегнувајќи стрес. Освен тоа, ова е уште еден начин за лекување на целулитот и ревматските заболувања. Во текот на првите чекори, водата и воздухот вршат притисок врз одредени делови од телото. Со текот на времето и со помош на топлата релаксирачка вода, системот за вир ја постигнува својата цел.