Се прикажуваат сите 6 резултати

Основана во јануари 1990 година, Styron Ltd. слави 30-годишнина. Од нашиот првичен семеен бизнис од неколку луѓе, нашата компанија сега има повеќе од 100 луѓе и прерасна во водечки производител на опрема за одводнување на пазарот, признат на европско ниво. Првично, само неколку производи за одвод на подот почнаа да се произведуваат во мала фабрика за шприц. Со текот на годините, асортиманот на производи постојано се шири, а со тоа и компанијата се зголеми на број. Почетниот семеен бизнис почна да прераснува во 100% самоодржлива фирма со текот на годините. Компанијата моментално работи во повеќе од 20 земји и произведува повеќе од 500 производи на 30 најсовремени машини за вбризгување. Производството се одвива во 3 смени, 5 дена во неделата. Бидејќи компанијата има сопствена работа со алат и бравар, таа е помалку изложена на негативните ефекти на надворешните фактори поради можни дефекти на алатот или машината. Како резултат на сите овие, Styron Kft. Стана една од доминантните средни компании во регионот, каде напредокот сега е позначаен од кога било. Во 2020 година ќе биде развиен автоматизиран магацински систем што го користат многу малку компании во Унгарија, опремен со модерни магацински роботи. Сето ова ќе се имплементира во нов магацин кој ги задоволува сите потреби.