Се прикажуваат сите 6 резултати

ЛЕОВ КОМПАНИ е компанија во приватна сопственост од Велес, Македонија, основана во 1984 година со производство на електрични апарати како основна дејност. Започна како семеен бизнис, но денес Леов Компани се разви во една од водечките компании на пазарот.

ЛЕОВ КОМПАНИ го организира нивното производство на 2 локации, во Велес и Прилеп.

Широкиот асортиман на производи на Leov Company се состои од различни домаќинства како што се:

– Електрични бојлери (бојлери) во повеќе модели, со можност за вертикална или хоризонтална монтажа
– Соларни бојлери (соларни котли за вода) кои можат да се монтираат и да ја вршат својата функција за надворешна и внатрешна употреба.
– Соларни колектори за греење на вода, рамни и вакумски колектори.
– Апарати за гас
– Котли за топла вода
– Печки и камини на дрва
– Печки и камини пелети
– кварцни грејачи
– Компоненти за сите производи.
– Услуги
а) галванизација

б) термичка обработка на метали

ЛЕОВ КОМПАНИ е извозно ориентирана компанија која низ годините успешно ја развиваше продажбата на своите производи на пазарите во Австрија, Италија, Грција, Полска, Шведска, Шпанија, Португалија, Албанија, Турција, Малта, Романија, Унгарија, Србија, Хрватска, Словенија. , Босна и Херцеговина, Црна Гора, Косово, Грузија, Саудиска Арабија. Денес компанијата е еден од најголемите производители на електрични бојлери (бојлери) на Балканот. Сите апарати изработени од компанијата Леов се во согласност со барањата на Стандардот за квалитет ISO 9001: 2008, стандардите за квалитет во согласност со CE нормите, а исто така и електричните бојлери се во согласност со нормите на CB. Соларните колектори се во согласност со стандардот Solar Keymark.