Прикажувам 1–24 од 28 резултати

FP PATTARONI е еден од лидерите во производството на месингани фитинзи.
Производството користи знаење од 20-годишно искуство во хидрауличната гранка

Главната цел на FP PATTARONI е да ги задоволи своите клиенти. Затоа, од ден на ден, се обидуваме да го оптимизираме нашето производство, зголемувајќи го нашиот асортиман на месинг фитинзи и ефикасноста на нашите услуги.

Друга цел е да го консолидираме нашиот национален пазар, да ги зголемиме новите пазари и да се бориме против лажниот Made in Italy.