Се прикажуваат сите 10 резултати

Основана во 1960 година по волја на браќата Анџело и Антонио Бјанки, компанијата Bianchi F.lli континуирано се развива и подобрува во областа на технологијата за греење, апликациите за гас и вода, со способност да ја прошири својата палета на производи и да ги исполни двете национални и меѓународната побарувачка.

Континуираниот технолошки развој, истражувањето, најсовремената опрема и строгата контрола го карактеризираа Bianchi F.lli континуираниот раст, гарантирајќи постојан развој во изминатите 50 години и солидна репутација за доверливост и безбедност.