Се прикажуваат сите 16 резултати

Нашата компанија започна да работи во Топхане во округот Бејоглу, кој е еден од најстарите области на Истанбул во 1994 година. Ова патување, кое започна со два вида производи, овозможи да се формира голем асортиман на производи денес.

Најголемото влијание на бесплатниот бренд што доаѓа до сега, отсекогаш било да се биде во предниот дел, пред сè, без да се жртвува квалитетот, почитта кон клиентите, задоволството на клиентите и брзата испорака на материјали. Данден денес направи голем напредок и почна да извезува до 70%. Нашата цел е да направиме поголеми проекти и да ја прошириме нашата извозна мрежа.

Нашата најголема цел е да го направиме Ozbest светски бренд. Ова ќе го постигнеме со нашите ценети клиенти и деловни партнери. Благодарни сме на сите наши колеги кои работеа со нас и кои придонесоа за нашата работа.