Прикажувам 1–24 од 35 резултати

Компанијата VIOSPIRAL AEBE е основана во 1974 година од браќата Хрисостомос и Николаос Нацакакос, а од 1990 година е сместена во сопствена зграда, со вкупна површина од 3200 m² во Агиос Јоанис Рентис. Зголемениот промет и додавање на нови производи, ја поттикна компанијата во 2001 година да создаде модерни магацини во приватна сопственост со вкупна површина од 4000 m², на парцела од 15 хектари во Оинофита во Виотија. Репутацијата на компанијата е „изградена“ во голема мера со спиралите за поврзување и капење што ги произведува во нејзините модерни инженерски капацитети, со најстроги контроли на квалитетот во секоја фаза од производството. Во текот на работата на компанијата, големите европски и американски куќи имаат доверба во ексклузивноста на увоз и продажба на нивните производи, која има рамномерна продажна мрежа низ цела Грција преку 1500 продавници на големо, вклучувајќи ги и најголемите познати трговски синџири. Во последните години, Viospiral е активен во извозниот сектор, успешно промовирајќи ги своите производи на меѓународните пазари.