Прикажувам 1–24 од 107 резултати

Роден во 1965 година, денес Фиоре е добро познато име, ценето од бизнисмени од истиот сектор, како и од самите потрошувачи, во Италија и ширум светот. Причината зад овој брз раст и комерцијалните успеси што следеа се должат на компетентноста на оние кои работат во компанијата, како и на големите инвестиции направени од Fiore Rubinetterie низ годините.Производството започнува од проучување на дизајнот според барањата на клиентите, пазарните трендови и силната желба за иновација. Центарот за истражување и дизајн Fiore постојано се движи помеѓу експериментирање и технологија следејќи ги најновите иновации во однос на производствените системи, оптимизацијата на производите и трендовите на дизајнот.Квалитетот на производот, вниманието на потребите на клиентите и способноста да се задоволат барањата во најкус можен рок се фокусните точки на филозофијата на Fiore и причината за нашиот континуиран успех.

Производство на лиење

*Се користат 1000 тони месинг годишно
*Висококвалитетна суровина

Процес на обработка

*3 роботи
*13 трансфери
*5 CNC машини за вртење
*9 машини за вртење со повеќе вретена

Процес на хромирање
*15 микрони никел
*0,3 микрони хром
*Нула загадување
Тестирање
*25 автоматски машини
*Секое парче е тестирано едно по едно