Прикажувам 1–24 од 372 резултати

Ние сме компанија која се занимава со производство на славини за бањи и производи од сродни категории направени според барањата на пазарот, земајќи ги предвид специфичните потреби на индивидуалните корисници на нашите производи.

При изработката на нашите производи посветуваме големо внимание на квалитетот на искористените суровини и деловите од кои ги правиме производите. Се грижиме за самиот производствен процес, како и за резултатите од производствениот процес, без да му наштетиме на квалитетот на животната средина.

Нашето производство и производи ги исполнуваат највисоките меѓународни стандарди, особено барањата на стандардите ISO9001:2008 и ISO14001:2004.

Се надеваме, а имајќи ги предвид досегашните факти, на успешна соработка, како со сегашните, така и со новите клиенти кои ќе се уверат во квалитетот на нашите производи и нашата професионалност.

ТРАДИЦИЈА
Можеме да кажеме дека сè започна во 1895 година, со доаѓањето на прадедото на сопственикот Франц Воруда (Франц Воруда, 1863-1931) од Виена. Прифаќајќи го дизајнот на зградата на Централната кредитна институција во Нови Сад, тој останал во Нови Сад и основал семејство.

Со своите проекти на бројни градби, неокласичен и стил на Арт Нову, тој остави неизбришлива трага на архитектурата на Нови Сад и пошироко.

Во периодот меѓу двете светски војни, следната генерација на Франк Воруда се вклучи во дејноста со која нашата компанија се занимава и денес. Сè започна во Кула, место каде традицијата на производство на фитинзи датира од 1880 година.

Оттогаш ја следиме нашата семејна традиција…
БРЕНД РОСАН Е ОСНОВЕН ВО 1992 ГОДИНА.