Се прикажуваат сите 6 резултати

Повеќе од 30 години искуство, не прави стручњаци за ова што го работиме. Како традиционална компанија со сопствени и потполно автоматизирано производство, силно сме вкоренети на пазарот и успешно ја претставуваме погатата понуда на куталиска опрема. Големиот број на наши производи како ВЦ капаци, ВЦ казанчиња, сифони и огледала, не претставува во повеќе од 30 земји ширум светот.Нашиот оддел за истражување и развој, со помош на искусни инжењери, креативни дизајнери и техничари усмерени на детаљи и понатаму ја изненадуваат индрустријата со дизајни и врвен квалитет.