Се прикажуваат сите 6 резултати

Од 1961 година сме во една од историските области на италијанското производство, произведувајќи аголни вентили и технички фитинзи за хигиенско-санитарни инсталации. Компанијата одговара со широк спектар на решенија на побарувачката на клиентите. Компанијата учествува во здружението AVR (Италијанска асоцијација на производители на вентили и чешми) и локалното индустриско здружение CNVV (Confindustria Novara Vercelli Valsesia).