Прикажувам 1–24 од 89 резултати

Од 1986 година, нашето семејство  го започнавме нашиот бизнис со славини и обезбедување услуги за договорно производство во индустријата за батерии во 2011 година, со оглед на нашето растечко портфолио на клиенти, решивме безбедно да создадеме сопствен бренд.

GTN Die Casting Water Fittings Metal Coating San. Ltd. името на нашата компанија, која ја основавме и почнавме да го развиваме нашиот бизнис понатаму и да работиме со производство на славини и батерии со уште поиновативна палета на производи. Нашата компанија, која работи во затворена површина од 3000 м2 на анадолската страна на Истанбул, доби сертификати за квалитет во својот сектор и почна да произведува во согласност со европските стандарди.

GTN Water Fittings, кој е во постојан развој со својата динамична и иновативна структура, која тргнува со слоганот „максимален квалитет и минимална цена“, ги произведува своите производи со модерни линии и естетско разбирање во прв ред. Нашите производи се дизајнирани и произведени на таков начин што тие се здрави, хигиенски и безбедни без проблеми.