Се прикажуваат сите 16 резултати

Го Пласт е водечка компанија во областа на пластични материјали и дистрибуција на производи во водоводниот сектор. Благодарение на својата екстремна деловна агилност, силна динамика и високо квалификуван тим GO PLAST може да ги понуди најновите производи кои се широко разновидни и кои можат да ги задоволат различните барања на теренот и во Италија и во странство. Континуираните инвестиции во технологијата и нашето ефикасно управување ни овозможуваат навремено да одговориме на најразновидните потреби на нашите клиенти. Одделот „Rubinetteria Ambrosiana“ уште од самиот почеток се смета за важен додаток на Go Plast. Тоа ни овозможува да го прошириме нашиот каталог за да можеме да обезбедиме широк спектар на производи. Нашето присуство низ Италија и нашите континуирани проширувања на глобалните пазари ни овозможија во последните 15 години да бидеме присутни во 42 земји ширум светот.