Се прикажуваат сите 12 резултати

C.R. Srl, основана во 1980 година во Кастелфранко Емилија во провинцијата Модена, е добро вкоренета во важна индустриска традиција во секторот на водоводни материјали. Потопена во технолошки напредна територија како што е регионот Емилија, компанијата цело време е фокусирана на својата основна дејност, односно производство на тоалетни цистерни и вентили за одвод.

Со возачка страст да испорача сеопфатна, извонредна услуга, C.R. успеа да се етаблира како референтна точка за компаниите и професионалците во водоводната индустрија воопшто.

Покрај тоа, во текот на изминатите 20 години, нашата компанија континуирано инвестира во традиционалниот мебел за перење и помошни простории, интегрирајќи повеќенаменски ПВЦ кабинети во својата постојна палета. Денес сме горди добавувачи на една од најсеопфатните и најпривлечните асортиман на производи достапни на пазарот.

За да ја комплетира понудата, C.R. неодамна купи водечка компанија која се занимава со одводи од сифони за кујнски и бањи и отпадоци од базени. Оваа аквизиција ни овозможи дополнително да го збогатиме нашиот асортиман на сифони, отпадоци и додатоци од сопственото производство, со можност за искористување на значителни техничко-производствени синергии.