Се прикажуваат сите 3 резултати

Fluidmaster е глобален снабдувач на широк спектар на санитарни решенија, кои активно се продаваат под брендовите Fluidmaster®, LIV®, SCHWAB® и WISA®.

Трајната сила на Fluidmaster се заснова на нашиот бесконечен фокус на задоволството на клиентите и иновациите во сето она што го правиме. Ние веруваме дека овој фокусиран и стратешки пристап кон глобалниот раст е најдобриот начин да го прошириме нашето влијание на пазар по пазар, како и да ги поддржиме нашите производствени, дистрибутивни и деловни партнери ширум светот.

Преку нашите препознатливи силни брендови, сега подобрени со технологијата за испирање Fluidmaster, обезбедуваме комплетен асортиман на висококвалитетни скриени и откриени цистерни, паметни санитарни решенија, чинии за плакнење и системи за испирање без контакт, рамки за мијалник, мијалник и биде, канали за туширање, вентили за празнење и стапици, санитарна керамика, тоалетни седишта, вентили за полнење и испирање, елементи за поврзување, резервни делови како и многу други додатоци за бањи или санитарна средина.

Откријте го светот на технолошките решенија за испирање.