Се прикажуваат сите 10 резултати

Производно подрачје
Производствениот капацитет на Rubinettieria Malgorani е загарантиран со комплетен оддел за вртење и со најнова механизација; работата се изведува на машини за пренос и работни центри кои работат со автоматски натоварувачи или антропоморфни роботи. Одделот за монтажа брои најголем број вработени, со што се обезбедува максимална грижа во производството на артикли; секој производ се тестира пред пакувањето.

Дополнително, се вршат долготрајни тестови за да се потврди отпорноста и абењето на употребените производи и компоненти.

Квалитет и услуга
За да гарантира максимална флексибилност на производството, брза и функционална услуга, компанијата има голем магацин на полупроизводи, контролирани од иновативен систем за управување со залихи во реално време развиен целосно во рамките на компанијата.

Malgorani Rubinetteria отсекогаш имала за цел да понуди производи со врвен квалитет; за таа цел има континуиран развој на различни производи на ниво на употребени суровини, методи на обработка и монтажа. Вниманието на квалитетот бараше развој на внатрешен систем за квалитет сертифициран ISO 9001: 2008 фокусиран на производот, кој се карактеризира со континуирани контроли во секоја фаза од производниот синџир и со интегрирано управување со производството, монтажата, управувањето со залихите, управувањето со персоналот и животната средина. заштита. Со цел да се гарантира највисок квалитет, сите производи на Малгорани се строго произведени во Италија.

Најголемата грижа за квалитетот отсекогаш била наша цел и главна дестинација на нашите инвестиции и напори.