Се прикажуваат сите 4 резултати

Ariston е светски бренд во греење и припрема на топла вода. Нуди иновативни и енергетски свесни производи за подобрување и поедноставивање на животот. Во Ariston развиваме најнови и најефикасни технологии кој овозможуваат решенија за што помала потрошувачка на енергија и дизајнирани за едноставна инсталација, работа и одржување. Креира производи за греење и припрема на топла вода на најефикасен и обновлив начин, без оглед на изворот на енергија, предизвик кој секојдневно си го поставуваме.

Потекнуваме од Италија, домот го негуваме како семеен центар, така што се грижиме секоја компонента да биде сигурна и исправна и секој производ да може да се конфигурира според потребите на секое семејство, како и да биде подржан со стручни совети во текот на целиот свој животен век и да изгледа добро дури и во најелегантно опкружување.