Се прикажуваат сите 19 резултати

Прво, имавме за цел да ја комплетираме индустријата за керамика и санитарна опрема со комплементарни производи пред 25 години. Потоа го олеснивме инсталирањето на нашите производи. Со следниот чекор ја зголемивме издржливоста на нашите производи како снабдувач на решенија за најголемите светски брендови од индустријата за керамика и санитарни производи во Европа, Турција и Блискиот Исток. Сега стануваме иновативен центар за индустријата за санитарни производи.
Izyapi како силна компанија за системи за инсталација, ужива во измислувањето на нови водоводни производи сега, додека истражува, развива различни решенија за водовод за луѓето. Имаме капацитети со мала потрошувачка на енергија за заштита на природата. Одржливоста е наша одговорност и начин да ја покажеме нашата почит кон луѓето и природата.

Со нашите производи постоиме во повеќе од 100 земји. Во 2021 година создадовме и испорачавме повеќе од 31 милион производи за да им го олесниме животот на луѓето ширум светот.
Нашата мисија е да обезбедиме подобри санитарни решенија за индустријата за санитарни производи и, следствено, на луѓето. Производство покажувајќи ја нашата почит кон природата и луѓето со помали еколошки трошоци и да воведеме подобар хигиенски живот за луѓето.

Нашата визија е да ги реконструираме најдобрите решенија во индустријата за санитарни производи.