Прикажувам 1–24 од 57 резултати

Сановит не е само бренд за нас, тој е и ознака за квалитет.

Производот произведен под брендот Sanovit мора последователно да помине процеси за контрола на супериорен квалитет за да добие ознака за квалитет. Почнувајќи со производство на керамички мијалници со брендот Sanovit во организирана индустриска локација во Ескишехир, нашата компанија работи на 12.500 m2 внатрешен и 36.000 m2 надворешен простор. Таа е прва и една компанија во својата филијала која произведува само мијалник компатибилен со мебел. Нашата компанија, која е експерт на својот пазар, се докажа и за кратко време беше примена од пазарот.

Привлече внимание и беше проследен со своите иновативни дизајни, широк асортиман на производи и капацитет. Сановит, кој е лидер на пазарот, истовремено дава значење на дизајнот и функционалноста и не прави компромиси за квалитетот и услугата.

Ние веруваме дека стаклениот пазар има светла иднина во Турција.

Успехот е поврзан со искуството и отвореноста за иновации. Високите цели бараат технолошки пристап и модерност. Планираме да оставиме трага при одење, а не само одење. Ќе бидеме горди да ви обезбедиме услуга за вашите стаклени потреби.