Прикажувам 1–24 од 38 резултати

ВОВЕД
Viospiral ја претставува својата нова инвестиција во областа на славини за бањи и кујна во машини со најсовремена роботска технологија за комбинирање на одличен квалитет, секогаш под надзор на квалификуван персонал со одлично техничко знаење. Ова обезбедува производство на сигурни производи од европски спецификации. Нашата визија е MODEA RUBINETTERIA, создадена по долгогодишно истражување, да се истакне на грчкиот пазар и да се промовира на соодветните меѓународни пазари. Поминувајќи неколку години по успешен пат кој не рангира меѓу најсигурните компании во секторот, нашата цел е континуиран развој, дизајн и континуирана имплементација на нови производи.

ДИЗАЈН
Доловувањето на идејата како и на сите елементи кои ја сочинуваат конечната форма на производот е основата на модерната индустрија. MODEA има развиено автономен оддел за дизајн, давајќи посебна основа на имплементацијата на сите детали што ги прават батериите за мешање привлечни, со апсолутна почит кон сите фази на производство. Оваа флексибилност во студијата ни дава можност да донесуваме одлуки земајќи ги предвид сите субјективни фактори кои ќе доведат до создавање на нова серија на батерии. Целта е модерен, функционален резултат од неговото формирање до неговото финално пакување.Компанијата VIOSPIRAL AEBE е основана во 1974 година од браќата Хрисостомос и Николаос Нацакакос, а од 1990 година е сместена во сопствена зграда, со вкупна површина од 3200 m² во Агиос Јоанис Рентис. Во текот на работата на компанијата, големите европски и американски куќи имаат доверба во ексклузивноста на увоз и продажба на нивните производи, која има изедначена продажна мрежа низ цела Грција преку 1500 продавници на големо, вклучувајќи ги и најголемите познати трговски синџири. Во последните години, Viospiral е активен во извозниот сектор, успешно промовирајќи ги своите производи на меѓународните пазари.Зголемениот промет и додавањето нови производи, ја поттикна компанијата во 2001 година да создаде модерни магацини во приватна сопственост со вкупна површина од 4000 m², на парцела од 15 хектари во Оинофита, Виотија.Репутацијата на компанијата е „изградена“ во голема мера со спиралите за поврзување и капење што ги произведува во нејзините модерни инженерски капацитети, со најстроги контроли на квалитетот во секоја фаза од производството.